Scherp in beeld!

Copy Company is al meer dan 29 jaar actief als totaalleverancier op het gebied van visuele communicatie.

Wij helpen onze klanten graag hun boodschap “Scherp in Beeld” te krijgen. Drukwerk dat prikkelt, drukwerk dat opvalt, drukwerk dat scherp gedrukt en geprijsd is.

Persoonlijk en transparant

Onze visie; SAMEN verder groeien. Een zakelijke maar persoonlijke relatie groeit uit tot een langdurige als opdrachten met grootst mogelijke aandacht worden uitgevoerd en volgens afspraak worden geleverd. Met vaste aanspreekpunten houden wij korte lijnen en het contact persoonlijk.

Zodra uw wensen bekend zijn, volgen een offerte, drukproef en orderbevestiging. Transparant, zodat er geen misverstanden ontstaan.

De kracht van Copy Company.
  • Bestel eenvoudig en snel
  • Veelzijdig en flexibel
  • Persoonlijke begeleiding
  • 25+ jaar ervaring
Heeft u nog vragen?

Twijfel niet en neem contact met ons op.

0165 - 56 40 70
Maak hier een afspraak

Kwaliteit & Service

“Goed materiaal is het halve werk” en dat geldt zeker in een grafisch bedrijf. Met ons modern machinepark, onze up-to-date software en print professionals, maken wij drukwerk van een constante, hoge kwaliteit. Elke dag proberen wij het beste uit onze machines en onszelf te halen en genieten we van mooi drukwerk. Mocht er desondanks toch nog iets fout gaan, dan vinden wij het belangrijk om zaken snel en vakkundig op te lossen.

Vormgeving

Uw verhaal vertalen naar een pakkend ontwerp is vaak een hele uitdaging. Gelukkig kunnen wij u helpen bij dit proces en uw verhaal zo goed mogelijk omzetten in een passende, opvallende vormgeving. Onze vormgever helpt u graag verder met een logo ontwerp, het ontwikkelen van een huisstijl of andere uitingen.

De meest allround drukker van Roosendaal en omstreken.

Bel of maak een afspraak

Maak een afspraak

De samenwerking van de afgelopen 20 jaar met Copy Company wordt niet alleen gekenmerkt door hoge kwaliteit en snelle levering voor een prima prijs, maar ook door het pro-actief meedenken en de vriendelijke service van een ervaren team. De mens staat bij Copy Company centraal. Aan beide zijden van de counter.

Pieter Dhaeze

We werken al diverse jaren samen met Copy Company. Buiten het feit dat ze kwaliteit leveren is de samenwerking ook altijd erg fijn. Via snelle informatie wisselingen komen we samen altijd tot een mooi resultaat. Ook het jaarlijks bakje koffie om samen te sparren over de toekomst is altijd erg fijn. Voor ons als partner onmisbaar.

Steketee Outdoor Centrum

Inmiddels meer dan 10 jaar een prima samenwerking met Copy Company. Ze verstaan het vak van werken met papier en inkt. Ze denken mee, begeleiden het creatieve proces en zorgen voor een pracht eindresultaat met oog voor detail.

Patrick Meuldijk, grondlegger & trainer BiM-werkwijze

We werken sinds kort samen met Copy Company om de band visueel naar een hoger plan te trekken. Altijd fijn hoe er meegedacht wordt in het totaal geheel met als einddoel onze wensen te realiseren. Hoe klein de order soms ook is, Copy Company blijft ook dan persoonlijk en zeer goed adviseren in hetgeen wat ze kunnen leveren. Onze show laat dankzij Copy Company dan ook overal een grote IMPAKT achter!

IMPAKT