Scherp in beeld!

Copy Company is al meer dan 29 jaar actief als totaalleverancier op het gebied van visuele communicatie. Wij helpen onze klanten graag hun boodschap  “Scherp in Beeld” te krijgen. Drukwerk dat prikkelt, drukwerk dat opvalt, drukwerk dat scherp gedrukt is en drukwerk wat scherp geprijsd is.

Persoonlijk en transparant

Onze visie; SAMEN verder groeien. Een langdurig en persoonlijke relatie groeit als opdrachten met grootst mogelijke aandacht worden uitgevoerd en volgens afspraak worden geleverd. Met vaste aanspreekpunten houden wij korte lijnen en het contact persoonlijk.

Wanneer je wensen bekend zijn volgt een offerte, orderbevestiging en drukproef, waarin wij transparant werken en er geen verrassingen ontstaan.

De kracht van copy company.
  • Bestel eenvoudig en snel
  • Veelzijdig en flexibel
  • Persoonlijke begeleiding
  • 29 jaar ervaring
Heeft u nog vragen?

Twijfel niet en neem contact met ons op.

0165 - 56 40 70
Maak hier een afspraak

Kwaliteit & Service

“Goed materiaal is het halve werk” en dat geldt zeker in een grafisch bedrijf. Met ons moderne machine park, onze up-to-date software en onze print professionals, maken wij drukwerk van constante hoge kwaliteit. Elke dag proberen wij het beste uit onze machines en uit onszelf te halen en worden blij van mooi drukwerk.
Mocht er desondanks toch nog iets fout gaan, dan vinden wij het belangrijk om dingen snel en vakkundig op te lossen.

Vormgeving

Je verhaal vertalen naar een passend ontwerp is vaak een hele uitdaging. Gelukkig helpen wij je graag om dit proces zo goed mogelijk om te zetten naar een passende vormgeving.
Onze vormgever helpt je graag verder met een logo, huisstijl, website en andere uitingen.

De meest allround drukker van Roosendaal en omstreken.

Bel of maak een afspraak

Maak een afspraak

De samenwerking van de afgelopen 20 jaar met Copy Company wordt niet alleen gekenmerkt door hoge kwaliteit en snelle levering voor een prima prijs, maar ook door het pro-actief meedenken en de vriendelijke service van een ervaren team. De mens staat bij Copy Company centraal. Aan beide zijden van de counter.

Pieter Dhaeze

We werken al diverse jaren samen met Copy Company. Buiten het feit dat ze kwaliteit leveren is de samenwerking ook altijd erg fijn. Via snelle informatie wisselingen komen we samen altijd tot een mooi resultaat. Ook het jaarlijks bakje koffie om samen te sparren over de toekomst is altijd erg fijn. Voor ons als partner onmisbaar.

Steketee Outdoor Centrum

Inmiddels meer dan 10 jaar een prima samenwerking met Copy Company. Ze verstaan het vak van werken met papier en inkt. Ze denken mee, begeleiden het creatieve proces en zorgen voor een pracht eindresultaat met oog voor detail.

Patrick Meuldijk, grondlegger & trainer BiM-werkwijze

We werken sinds kort samen met Copy Company om de band visueel naar een hoger plan te trekken. Altijd fijn hoe er meegedacht wordt in het totaal geheel met als einddoel onze wensen te realiseren. Hoe klein de order soms ook is, Copy Company blijft ook dan persoonlijk en zeer goed adviseren in hetgeen wat ze kunnen leveren. Onze show laat dankzij Copy Company dan ook overal een grote IMPAKT achter!

IMPAKT