Vormgeving

Uw verhaal vertalen naar een pakkend ontwerp is vaak een hele uitdaging. Gelukkig kunnen wij u helpen bij dit proces en uw verhaal zo goed mogelijk om te zetten in een passende, opvallende vormgeving.

Onze vormgever helpt u graag verder met o.a.;
Logo’s, huisstijlen, flyers, posters, brochures, voertuig reclame etc.

Als u toch graag uw eigen ontwerp wilt aanleveren maar nog tegen wat (technische) problemen aanloopt waardoor uw bestand niet 100% drukgeschikt is, kunnen wij u uiteraard helpen uw ontwerp te finetunen.

Tekst schrijven

Hulp nodig met teksten? Geen probleem, onze tekstschrijvers helpen u graag met het schrijven van pakkende teksten.

Vertalingen

Uw teksten omzetten naar andere talen? Ook voor vertalingen kunt u bij ons terecht.

 

De kracht van Copy Company.
  • Bestel eenvoudig en snel
  • Veelzijdig en flexibel
  • Persoonlijke begeleiding
  • 25+ jaar ervaring
Heeft u nog vragen?

Twijfel niet en neem contact met ons op.

0165 - 56 40 70
Maak hier een afspraak
Laat uw ontwerp over aan onze professional!

Bel of maak een afspraak

Maak een afspraak

De samenwerking van de afgelopen 20 jaar met Copy Company wordt niet alleen gekenmerkt door hoge kwaliteit en snelle levering voor een prima prijs, maar ook door het pro-actief meedenken en de vriendelijke service van een ervaren team. De mens staat bij Copy Company centraal. Aan beide zijden van de counter.

Pieter Dhaeze

We werken al diverse jaren samen met Copy Company. Buiten het feit dat ze kwaliteit leveren is de samenwerking ook altijd erg fijn. Via snelle informatie wisselingen komen we samen altijd tot een mooi resultaat. Ook het jaarlijks bakje koffie om samen te sparren over de toekomst is altijd erg fijn. Voor ons als partner onmisbaar.

Steketee Outdoor Centrum

Inmiddels meer dan 10 jaar een prima samenwerking met Copy Company. Ze verstaan het vak van werken met papier en inkt. Ze denken mee, begeleiden het creatieve proces en zorgen voor een pracht eindresultaat met oog voor detail.

Patrick Meuldijk, grondlegger & trainer BiM-werkwijze

We werken sinds kort samen met Copy Company om de band visueel naar een hoger plan te trekken. Altijd fijn hoe er meegedacht wordt in het totaal geheel met als einddoel onze wensen te realiseren. Hoe klein de order soms ook is, Copy Company blijft ook dan persoonlijk en zeer goed adviseren in hetgeen wat ze kunnen leveren. Onze show laat dankzij Copy Company dan ook overal een grote IMPAKT achter!

IMPAKT